Общи условия

 Следните условия се отнасят за всички поръчки, направени от клиента (наричан по-нататък „Вие“) към КС-Лидер ЕООД, (BG148048632), наричано по-нататък „екип UNIQATO“, „нас“ или „ние“), на сайта www.uniqato.net/shop.

Като използвате www.uniqato.net/shop и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук. Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Условията, преди да направите своята поръчка.

Поръчки могат да бъдат правени само от частни лица , който не извършват стопанска дейност, навършили са 18 години, които не са поставени под попечителство, и които са посочили адрес на пребиваване или друг адрес в България, както и адрес на офис на куриерските фирми, които са наши партньори).

Включването на продукти или услуги на www.uniqato.net/shop в определен момент не означава и не гарантира, че тези продукти или услуги ще се налични по всяко време. Запазваме си правото да преустановим предлагането на който и да било продукт, по което и да било време.

Запазваме си правото да променяме тези Условия от време на време, без да Ви уведомяваме предварително. Версията на Условията, която ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде тази, която е публикувана на www.uniqato.net/shop в момента, когато направите поръчката.

Екип UNIQATO иска да осигури възможно най-доброто изживяване онлайн. За да осъществим това, трябва да сме сигурни, че предоставяме висококачествени и навременни услуги. Вие разбирате и се съгласявате да не

–         изпращате, предавате, разпространявате повторно, качвате или рекламирате каквито и да било съобщения или съдържание, които могат да навредят или повлияят отрицателно на нашия бизнес, продукти или услуги

–          действате по начин или използвате каквото и да е устройство, което ограничава, нарушава, пречи или забавя използването на www.uniqato.net/shop от друг потребител или което влияе на сигурността на сайта или

–         използвате каквото и да е устройство или правите опит да използвате каквото и да е съоръжение, софтуер, инструмент, средство, скрипт или друго устройство или механизъм (включително без ограничение на паяци, ботове, роботи, аватари или средства за разузнаване), за да търсите или навигирате в сайта, или да копирате съдържанието от сайта. Запазваме правото си незабавно да забраним достъпа до сайта и да затворим акаунта на всеки потребител, който нарушава тази разпоредба или всяка друга разпоредба, свързана с Общите условия.

  •         Цени и разходи за доставки

 Показаните цени на www.uniqato.net/shop включват дължимия по закон данък добавена стойност, но не включват разходите за доставка.

Разходите за доставка за всяка поръчка ще бъдат едни и същи, независимо от размера или теглото на поръчаните артикули. Цената, независимо от начина на доставка, се посочва ясно по време на завършването на поръчката. Нашата стандартна такса за доставка е 5,00 лв. При извършена поръчка на стойност над 200лв, доставката е безплатна. 

  •         Поръчване/сключване на договор

 Можете да направите поръчка чрез www.uniqato.net/shop или по телефона (0885 666 449 или 0884 055 507). 

След като направите поръчката, ако сте ни предоставили Ваш имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл. Ако поради някаква причина не можем да изпълним Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност чрез и-мейл или телефонно обаждане. 

  •         Доставка

За екип UNIQATO е от голямо значение старателното приемане и обработване на поръчки и осигуряването на бърза доставка на поръчката до адреса на пребиваване или адрес на офис на куриерските фирми, които са наши партньори (SPEEDY), съгласно опцията, която сте избрали.

Eкип UNIQATO се стреми да изпраща поръчките за най-краткото възможно време и в реда, по който са били направени.  Нашата цел е да доставим поръчката в рамките на 2 до 6 работни дни след потвърждаването й. Макар че се стремим да извършим доставката в посочения интервал, доставката може да отнеме по-дълго поради неочаквани събития. В случай че времето за доставка надвиши 14 дни, можете да отмените поръчката си.

След като поръчате, ще получите потвърждение по имейл или телефонно обаждане с информация за това, кога се очаква да бъде извършена и доставена поръчката.

Ако поръчката Ви не пристигне до планираната дата, моля, свържете се с екип UNIQATO на телефон 0885 666 449 или чрез имейл b.uniqato@gmail.com.

  •        Оттегляне на поръчка

 Можете да отмените поръчката до 24 часа от нейното извършване като ни уведомите на телефон 0885 666 449 от 10:00 до 20:00 или чрез и-мейл b.uniqato@gmail.com, или да върнете поръчката до 14 дни след получаване на поръчаните стоки. Ако сте заплатили стоките, ще Ви възстановим сумата им без разходите за доставка и връщане, които ще заплатите отделно към предпочетената от Вас куриерска фирма.  Средствата ще бъдат възстановени в рамките на 7 дневен срок от датата на получаване на върнатите артикули и всички предоставени документи към тях (касов бон), в бутици UNIQATO . 

Ако стоката, която получите, е фабрично дефектна и не принадлежи към „Специални Оферти“, моля, уведомете екип UNIQATO своевременно и върнете стоката, както е посочено в раздел ‚Връщане на стоки‘ по-долу. UNIQATO ще възстанови пълната сума, която сте заплатили, за всички продукти, за които бъде установено, че са дефектни. Клаузите, посочени в този документ, не ограничават никое приложимо законно право.

  •      Връщане на стоки

 Eкип UNIQATO Ви предоставя опция с преглед при доставка. При неудобрение на поръчаната стока имате право да не платите поръчката и да я оставите на куриера, като заплатите разходите за доставка и връщане. 

Срокът за връщане на закупените от Вас артикули е 7 дни от датата на получаване, като последвате инструкциите за връщане предоставени към поръчката. Таксата за връщане се определя от куриерската фирма на момента на изпращане. Ако желаете, можете да върнете поръчката в един от бутиците ни намиращи се в град Варна, ул. Братя Миладинови 20 или Пикадили Парк, ет.3, заедно с всички предоставени от нас документи (касов бон).

Екип UNIQATO гарантира пълно възстановяване на заплатената сума, както е описано в раздел  „Оттегляне на поръчката“, при положение че всички стоки бъдат върнати в същото състояние, в което са били, когато сте ги получили. Това означава, че стоките не трябва да са повредени, замърсени, изпрани, променяни или носени (освен да бъдат премерени) и че всички етикети или обозначения трябва да бъдат на мястото си.

 –         При връщане на артикули, посочете адрес: ул. Бр. Миладинови 20,бутик UNIQATO, Варна, 9000

  •         Начини на плащане

 –         Наложен платеж 

 Единствената опция за заплащане на поръчка е чрез наложен платеж (в брой) при получаване и одобряване на стоките.

Ще получите изисквания от закона платежен документ, потвърждаващ изпращането на стоките (касов бон).

  •         Цветове

 Полагаме всички разумни усилия да покажем адекватно нашите продукти, включително техния състав и цветове. Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че Вашият компютър ще покаже вярно тези цветове.

  •         Гаранция

 Ако има фабрични дефекти в стоките, които сте закупили, екип UNIQATO ще спази всички законови разпоредби за гаранциите. Ако имате оплакване относно явни дефекти, свързани с материята или изработката на стоките, които сте получили, включително повреди, възникнали при транспортирането, моля, уведомете ни, като ни изпратите стоките обратно без забавяне.

  •          Отделеност

 Ако някоя част от тези Условия бъде отхвърлена или бъде намерена за недействителна от съд или регулативен орган, другите Условия ще продължат да бъдат в сила.

  •         Информация за компанията

 КС-ЛИДЕР ЕООД

Седалище: ул. „Мадара“ № 17 , Варна 9000, България

БУЛСТАТ: 148048632
ДДС № BG148048632
Имейл: [email protected]
Телефони: 0885 666 449, 0884 055 507

ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Поверителността на Вашите данни е важна за нас.

Предоставените от Вас лични данни се използват единствено и само от членовете на екип UNIQATO за следните цели:

– отговор на заявки

– обработване на поръчки

Имате право да променяте и изтривате цялата лична информация, намираща се на страницата „Моят профил“.