Аксесоари на Verde

Verde bags and accessories bulgaria

Аксесоари на Verde

Ако търсите съчетение от цена и качество в една модерна модна обвивка, може да се довирите на марката Verde. Брандът е утвърден на пазара и предлага много богата гама от дамски аксесоари през богата бутикова мрежа в цяла Европа. Продуктите могат да бъдат намерени и на нашата продуктова страница с артикули на марката Verde. Бутик UNIQATO разполагаме с разнообразие от раници, портмонета, обувки и чанти от марката, които са илюстративно представени в нашия онлайн магазин.

История на марката Verde

Verde Bags & Accessories е основана в началото на 1992 г. в района на Солун. Фирмата се занимава с търговия на едро с дамски аксесоари. Много бързо успява да стане една от водещите компании в областта на модните аксесоари в цяла Гърция и чужбина. Широката гама от чанти, обувки, аксесоари като портфейли, колани, ръкавици, шалове и т.н., както и конкурентните цени допринасят за този успех. За последните десет години компанията е разположена в частните си съоръжения от 6000 кв.м в района на Ореокастро в Солун. Със складов персонал от 63-ма души компанията успява да обслужва редица бутици в района на Гърция и чужбина. Така към днешна дата има над 2000 търговски обекта по света, където може да бъдат намерени продукти на бранда по света.

Философия на компанията

Философията на компанията е да създава истинска мода и представянето на оригинални колекции, аксесоари и обувки, насочени към модерната и динамична жена, която иска да се изяви в уникален стил и да се отличи с модерни висококачествени продукти, без да се налага да харчи цяло състояние.

Дизайн и производство

Дизайнът на продуктите е направен от обособен дизайнерски екип в специално оборудвана зона в помещенията на компанията, която се грижи за всеки детайл и събира най-добрите материали, които да бъдат използвани за продуктите на Verde. Всичко се изпраща до съвместни фабрики за производство, които на всички етапи се проверяват от фирмени контрагенти.

Развитие / цел

Verde склад и производствен цех в Гърция

Екстровертният характер на VERDE ACCESSORIES се превръща в бизнес практика на международния бранд чрез участие в големи изложения в чужбина: Италия: Хоми-Милано; Испания: Бисутекс-Мадрид; Чехия: Кабо-Бърно; Гърция: Рота-Атина

Компанията има за цел да разшири своя бизнес и необходимостта да наблюдава и предоставя най-добрата възможна услуга, създавайки представители в много страни като: Албания, Африка, Белгия, Германия, Италия, Испания, Кипър, Люксембург, Молдова, Холандия, Украйна, Полша, Португалия, Русия, Сърбия, Чехия и България.
Целта на компанията е да утвърди името VERDE като най-добрата марка в Гърция и в чужбина.

Сподели публикацията

Вашият коментар